Maatwerk oplossingen en advies

Naast onze beheerde WiFi dienst bieden we ook maatwerk oplossingen en advies diensten voor toepassingen die gerelateerd zijn aan het gebruik van WiFi technologie.

Software ontwikkeling

Software ontwikkeling

Ben je voor het UniFi platform van Ubiquiti op zoek naar specifieke functionaliteit, dan kunnen we met onze uitgebreide ervaring met de UniFi Controller API deze realiseren in een geïntegreerde softwareoplossing. Denk daarbij aan maatwerk dashboards of specifieke captive portal functies.

WiFi Implementaties

WiFi Implementaties

Wil je WiFi gaan inzetten voor een specifieke toepassing? Met onze brede kennis en ervaring kunnen we je ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen en bij de implementatie van een geïntegreerde oplossing.

WiFi Tracking

WiFi Tracking

Overweeg je het gebruik van WiFi Tracking voor de analyse van uw bezoekers? We beschikken over de benodigde kennis, ervaring en technologie voor de implementatie van een geïntegreerde oplossing.

Social Media Strategie

Social Media Strategie

Ben je op zoek voor ondersteuning bij het ontwikkelen van uw Social Media Strategie? We en onze partners kunnen je helpen je Social Media branding met de inzet van WiFi technologie te vergroten.

Wat onze klanten zeggen

 • Nadat we ons oude WiFi netwerk hebben vervangen door de oplossing van Art of WiFi hebben we eindelijk een snel en betrouwbaar WiFi netwerk! De know how van Art of WiFi en de ‘hands on’ benadering vielen positief op.
  Nick Schaap, Advirum
 • Pancratius werd aangeraden voor de aanleg van een goede WiFi installatie in en rondom het clubhuis met Erik Slooff van Art of WiFi in zee te gaan. Hij heeft Pancratius geadviseerd en heeft ook de implementatie van de installatie verzorgd. Zowel over advies, implementatie en nazorg is Pancratius uiterst tevreden.
  Willem Hofmijster, PancratiusPenningmeester
 • Ik kwam Art of WiFi tegen op mijn zoektocht naar advies bij het ontwikkelen van een WiFi captive portal met social media- en email registratie mogelijkheden. Door hun adviezen realiseerde ik mij wat daar allemaal bij komt kijken en dat ik daarbij ondersteuning nodig had, waarop ik hen heb ingehuurd. Art of WiFi heeft een geweldige portal gebouwd en ze zorgden er bovendien voor dat alles optimaal functioneerde voordat ze het project afsloten. Hun communicatie was daarbij helder en consistent. Ik zal zeker in de toekomst weer gebruik gaan maken van hun diensten.
  Kai Kirk, Loco Gringo
 • Simpel gezegd was dit de beste ervaring die ik ooit heb gehad met een ontwikkelaar. Erik van Art of WiFi was snel, professioneel en kwam met suggesties wanneer dat nodig was. Als je iemand zoekt voor het ontwikkelen van een maatwerk applicatie ben je hier aan het juiste adres.
  Jeff Keeme, Clearwave Solutions
 • Art of WiFi heeft een sleutelrol vervuld in het toepassen van nieuwe technologie die we bij ElephantWiFi gebruiken. Art of WiFi heeft laten zien dat ze een oplossing vanaf de conceptfase hebben kunnen doorontwikkelen, waarbij ze ons hebben voorzien van uitstekende feedback en adviezen. Het is een genot om met ze samen te werken en ze zullen ongetwijfeld door ons bij meer toekomstige projecten worden betrokken. Ik kan Art of WiFi van harte aanbevelen.
  Rod Rayner, ElephantWiFi

Meer weten over onze maatwerk diensten?

 

NEEM CONTACT OP